|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Co sadzicie o sprawie z TK i o tym, że PO skarży PL do UE?
Autor |
Wiadomość |
xaves
|
Napisane: sobota 19 mar 2016, 01:01 |
|
Miejscowość: Elbląg
|
Dla mnie PO to bęcwały, a Ci co na nich głosują ... Mam nadzieje, że nikt z tego forum 
|
|
Góra |
|
Re: Co sadzicie o sprawie z TK i o tym, że PO skarży PL do U
onlyforyou
|
Napisane: niedziela 20 mar 2016, 14:39 |
|
Miejscowość: śląskie
|
Hm, mam już dość tej zakichanej polityki.
I mam taką propozycję - wśród nas są zapewne zwolennicy różnych opcji - więc proponuję, żeby sympatii politycznych nie komentować bo to tylko powoduje niepotrzebne niesnaski
|
|
Góra |
|
absurd
|
Napisane: sobota 26 mar 2016, 23:11 |
|
Miejscowość: Legionowo
|
_________________ "Zaświadcza się, że Mikołaj Iwanowicz, spędził wyżej wymienioną noc na balu u szatana zaangażowany jako środek lokomocji...Hella, nawias, a w nawiasie napisz wieprz. Podpisano Behemot".
|
|
Góra |
|
absurd
|
Napisane: sobota 26 mar 2016, 23:21 |
|
|
onlyforyou napisał(a): Hm, mam już dość tej zakichanej polityki.
I mam taką propozycję - wśród nas są zapewne zwolennicy różnych opcji - więc proponuję, żeby sympatii politycznych nie komentować bo to tylko powoduje niepotrzebne niesnaski Kolega przyswoił sobie Folwark Zwierzęcy i podoba mu się niewolnictwo, a nawet je gorliwie propaguje... Na znudzonych usful idiots totalniacy tylko czekają.
_________________ "Zaświadcza się, że Mikołaj Iwanowicz, spędził wyżej wymienioną noc na balu u szatana zaangażowany jako środek lokomocji...Hella, nawias, a w nawiasie napisz wieprz. Podpisano Behemot".
|
|
Góra |
|
absurd
|
Napisane: niedziela 27 mar 2016, 00:14 |
|
|
|
|
Góra |
|
StudentS
|
Napisane: niedziela 27 mar 2016, 00:40 |
|
Miejscowość: Katowice
|
absurd napisał(a): onlyforyou napisał(a): Hm, mam już dość tej zakichanej polityki.
I mam taką propozycję - wśród nas są zapewne zwolennicy różnych opcji - więc proponuję, żeby sympatii politycznych nie komentować bo to tylko powoduje niepotrzebne niesnaski Kolega przyswoił sobie Folwark Zwierzęcy i podoba mu się niewolnictwo, a nawet je gorliwie propaguje... Na znudzonych usful idiots totalniacy tylko czekają. Kolega zaproponował tylko abyśmy na tym forum nie poruszali tematów politycznych z uwagi właśnie między innymi na to jakie komentarze pojawiają się poniżej...
|
|
Góra |
|
absurd
|
Napisane: niedziela 27 mar 2016, 00:48 |
|
|
StudentS napisał(a): absurd napisał(a): onlyforyou napisał(a): Hm, mam już dość tej zakichanej polityki.
I mam taką propozycję - wśród nas są zapewne zwolennicy różnych opcji - więc proponuję, żeby sympatii politycznych nie komentować bo to tylko powoduje niepotrzebne niesnaski Kolega przyswoił sobie Folwark Zwierzęcy i podoba mu się niewolnictwo, a nawet je gorliwie propaguje... Na znudzonych usful idiots totalniacy tylko czekają. Kolega zaproponował tylko abyśmy na tym forum nie poruszali tematów politycznych z uwagi właśnie między innymi na to jakie komentarze pojawiają się poniżej... Bo mu się wydaje, ze jak się o czymś nie rozmawia, to jest może lepiej..., albo to przestaje istnieć. Ale to krótkowzroczne postępowanie. Prawda jest jedna. Naucza jej Kościół Katolicki. Nie mylić z modernistami. A sprawa gejowska stała się w 100% polityką... http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=1501
|
|
Góra |
|

StudentS
|
Napisane: niedziela 27 mar 2016, 08:11 |
|
Miejscowość: Katowice
|
Tylko dlaczego mieszać Kościół w sprawę TK?
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|