|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Dlaczego warto żyć w czystości
Autor |
Wiadomość |
diakon
|
Napisane: poniedziałek 04 maja 2020, 20:30 |
|
|
Widzieliście już ten film na youtube? Ksiądz Mike Schmitz - Miłość i pożądanie osób tej samej płci - 2016 Steubenville On The Lake
|
|
Góra |
|
Re: Dlaczego warto żyć w czystości
józef
|
Napisane: wtorek 05 maja 2020, 21:33 |
|
Miejscowość: radomsko
|
Bardzo ciekawy film, ksiądz bardzo miły, widać u niego powołanie, czuję się od niego, że jest blisko Boga, jest napełniony Duchem Świętym, wyczuwa się w to co mówi, stosuję prosty język i potrafi trawić do widza. Mi się go bardzo miło słuchało.
|
|
Góra |
|
Ania
|
Napisane: sobota 16 maja 2020, 22:05 |
|
Miejscowość: Poznań
|
@diakon
bardzo Ci dziękuję za wstawienie tego linka, jakiś czas temu słuchałam tej konferencji, ale z przyjemnością sobie ją odświerzyłam , ten ksiądz jest naprawdę świetny , mówi prosto , na temat i od serca
|
|
Góra |
|
Misha
|
Napisane: wtorek 11 sie 2020, 18:32 |
|
Miejscowość: PL
|
Świetna konferencja, pozwala mi spojrzeć inaczej na mój/nasz problem. Kiedy zacząłem odkrywać swoje skłonności często mówiłem do Boga "niemożliwe żebyś mnie takiego kochał". Teraz widzę, że to był błąd. Dzięki!
|
|
Góra |
|
diakon
|
Napisane: wtorek 11 sie 2020, 20:06 |
|
|
Mi brakuje takiego nauczania w naszym polskim Kościele. Chyba przez to wiele osób homoseksualnych myśli i mówi: dlaczego tam mam być, przecież oni mnie nie chcą tam. A tak przecież nikt z osób będących w Kościele nie powinien myśleć, czuć i mówić o nas, bo to jest całkowitym zaprzeczeniem tego, czym Kościół jest ze swej istoty.
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|