Re: Polecamy: ciekawe filmy, książki, blogi...
Autor |
Wiadomość |
mały
|
Napisane: wtorek 26 lis 2013, 17:46 |
|
Miejscowość: Warszawa
|
a z wątkiem, ale film dla wszystkich (nawet tych znudzonych tematem homo) polecam starszy film, ale dopiero co go widziałem Utalentowany Pan Ripley Poza tym: Strasznie głośno, niesamowicie blisko Nawet deszcz Kupiliśmy zoo Fabryka zła Wyspa tajemnic Wyspa skazańców Cienista Dolina Samsara - piękny, widowiskowy film dokumentalny
|
|
Góra |
|
xyz
|
Napisane: czwartek 28 lis 2013, 00:32 |
|
|
Polecam "Bez rąk, bez nóg, bez ograniczeń" Nick Vuicic. Bardzo ciekawa lektura Bożego zawierzenia i siły duchowej ponad ograniczeniami ciała. Jestem pełna szacunku dla Nicka, że nie bał się napaści chłopaka ze szkoły, a nawet rozbił mu nos, sam nie mając kończyn.
|
|
Góra |
|
Iaan
|
Napisane: czwartek 28 lis 2013, 00:34 |
|
|
I polecamy od razu filmy z udzialem wymienionego herosa - np. średniometrażowy Cyrk motyli 
|
|
Góra |
|
lukasz
|
Napisane: sobota 07 gru 2013, 20:14 |
|
Nieaktywny/-a od ponad 3 m-cy |
 |
Miejscowość: Nowy Sącz
|
Polecam "Sklepy cynamonowe" Bruno Schulza, bardzo ciekawa lektury, niesamowita kreacja świata, podkreślenie roli SACRUM, Księgi, Mitu itd. reszty nie zdradzam 
|
|
Góra |
|
bejbi
|
Napisane: czwartek 12 gru 2013, 15:25 |
|
|
nie moge odnalezc komu,ale chcialam podziekowac za zranionego pasterza...
|
|
Góra |
|
bejbi
|
Napisane: czwartek 12 gru 2013, 15:29 |
|
|
czytalam go juz dawno temu,tyle ze nie pamietalam tytulu,wtedy inaczej go odebralam,przeczytanego jednym haustem,teraz powoli szukam w nim odpowiedzi na inne sprawy,mam nadzieje ze odnajde...i tez goraco polecam...
|
|
Góra |
|
xyz
|
Napisane: niedziela 15 gru 2013, 22:46 |
|
|
|
Góra |
|
Re: Polecamy: książki, filmy, blogi... (rekomendacje zbiorcz
Unbroken
|
Napisane: środa 08 lip 2015, 21:58 |
|
|
gorąco polecam film "To się w głowie nie mieści" http://www.filmweb.pl/film/W+g%C5%82owi ... 015-682170 chyba od czasu Shreka nie śmiałem się tak na żadnym filmie animowanym. Naprawdę można się odstresować, oderwać na 1,5h i z przymrożeniem oka popatrzeć na siebie. Niech nikogo nie zraża że jest to animacja.
|
|
Góra |
|
Małgosia
|
Napisane: czwartek 20 sie 2015, 00:24 |
|
|
Ostatni wpis (niedziela, 2 sierpnia 2015) z bloga: http://raeffaell.blogspot.com Minął już rok... Minął już rok od założenia mojego bloga. Na podstawie statystyk oraz kontaktu z Wami mogę powiedzieć, że istnieje znaczna grupa osób, które nie godzą się ze swoimi skłonności homoseksualnymi lub problemami im towarzyszącymi. Mam nadzieję, że będzie dla Was motywacją to, że nie jesteście sami w Waszych zmaganiach i trudnościach.
Jedną z najcenniejszych rzeczy, które mogę otrzymać od drugiej osoby jest zaufanie, dlatego dziękuję wszystkim za rozmowy i chęć podzielenia się doświadczeniami i historią własnego życia. Zamierzam od teraz częściej publikować posty i zamieścić literaturę związaną z tematem homoseksualizmu oraz rozwoju osobistego. Pojawią się na blogu wywiady z różnymi osobami, które być może okażą się dla Was pewną wskazówką.
Pozdrawiam i do usłyszenia.Autor: rafal
|
|
Góra |
|
Pawlo
|
Napisane: czwartek 23 maja 2024, 11:08 |
|
Miejscowość: Małopolska/Nowy Targ
|
A ja polecam książeczke "Homoseksualizm i nadzieja" wydawnictwa ŚWIATŁO-ŻYCIE, jeżeli już ktoś ją polecał, to przepraszam
_________________ Pozdrawiam:) Paweł
|
|
Góra |
|